Ocom POS webshop

Switch to desktop Register Login

OCOM POS Webshop

O tvrtki OCOM Technologies Limited

ocom-logo2 conew4

OCOM Technologies Limited je profesionalni dobavljač specijaliziran za POS i Auto-ID uređaje. Proizvodni portfelj obuhvaća barkod čitače, barkod pisače, termalne pisače, matrične pisače, čitače magnetskih kartica, skupljače podataka, POS terminale, kao i druge IOT proizvode. Tvrtka posjeduje FCC, CE, RoHS i druge certifikate, a proizvode prodaje u Zapadnoj Europi, Sjevernoj Americi, Africi, Aziji, Pacifiku i drugim zemljama.

OCOM sjedište registrirano je u Hong Kongu, u lipnju 2007. godine, a tvornice su smještene u Pearl River delti Kine, u srcu globalne elektronske industrije. Njihov Shenzhen ogranak ima neovisno odobrenje za Uvoz-izvoz.

OCOM ima iskusan profesionalni tim za marketing, istraživanje i razvoj, kontrolu kvalitete, proizvodnju i prodaju. Članovi menadžmenta su prethodno radili u svjetski poznatim tvrtkama kao što su Wal-Mart Global Scourcing, A-Best, i Kaifa Grupe na pozicijama kao viši menadžeri duži niz godina. Proizvodnja se odvija po ISO9001 sustavu kvalitete, a osim toga provode se IQC, IPQC i OQC inspekcije po industrijskom standardu. Svi proizvodi prolaze 24-48 sati testiranja prije isporuke.

Moto: "Kupci na prvom mjestu, reputacija za cijeli život". OCOMu je cilj biti dugoročno pouzdan partner svojim klijentima, te inzistira da svaka politika mora biti u skladu s potrebama klijenata. Na temelju brze profesionalne usluge, pouzdane kvalitete, konkurentne cijene i fleksibilnog načina suradnje, želja je uspostaviti stabilno i pouzdano partnerstvo s kupcima diljem svijeta. OEM / ODM je dobrodošao.

Copyright © 2013 Orion Webshop. Sva prava zadržana.

Top Desktop version